Obavještavaju se svi stanari u zgradama koji borave u stanovima privremeno ili trajno kroz godinu da su dužni prijaviti svaku promjenu broja stanara u „Komunalno“ d.o.o. Stolac, gdje mogu preuzeti Obrazac za prijavu u kojem će biti navedeni podaci o broju stanara i vremenu boravka da bi mogli koristiti komunalne usluge i iste izmiriti kako troškove za komunalne usluge koje koriste (potrošnja vode, odvoz smeća i kanalizacija) ne bi snosili stanari koji su stalno nastanjeni u vašem ulazu.

Prema članku 10. Zakona o upravljanju i održavanju zajedničkih dijelova zgrada („Narodne novine Hercegovačko-neretvanske županije“ broj: 1/06) vlasnici stanova unutar zgrada dužni su izabrati upravitelja zgrade, a kako prema našim saznanjima nisu imenovani upravitelji zgrada, stanari koji borave u stanu dužni su sami prijaviti svoj boravak sukladno broju članova.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 036/ 853 540 ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..