Molimo sve korisnike koji su priključeni na vodovodni sustav da zbog nadolazećih zimskih uvjeta i niskih temperatura zaštite svoje vodomjere i vodovodne instalacije kako bi spriječili oštećenje i smrzavanje vodomjera i vodovodnih instalacija.

Kao zaštita od smrzavanja može se koristiti bilo koji termo-izolacijski materijal. Za zaštitu vodomjera ne preporučuje se koristiti materijale koji upijaju vodu poput kartona, spužve, tekstila i dr.

            U slučaju oštećenja vodomjera i vodovodnih instalacija korisnici će sami snositi troškove oštećenja jer prema Zakonu o komunalnoj djelatnosti vlasnik stambene jedinice dužan je za ispravno funkcioniranje mjernog uređaja pridržavati se tehničkih normativa i standarda isporučitelja usluge.

            Obavještavaju se stanovnici općine Stolac da se smeće neće odvoziti dana 25.12.2020. godine (petak)  zbog blagdana, nego će se odvoziti dan poslije 26.12.2020. godine (subota).

          

 

Molimo vas za razumijevanje!

Obavještavaju se korisnici usluga i uposlenici "Komunalnog" d.o.o. Stolac da se dana 25.12.2020. godine(petak) ne radi zbog blagdana.

Obavještavaju se korisnici koji su priključeni na vodovodnu mrežu da zbog radova na dovodnoj cijevi neće biti vode u sljedećim naseljima: Ulica kraljice Katarine(Brade), Ulica don Lazara Lazarevića, Banovinska ulica, Ulica kneza Domagoja(prvi dio), zgrada Općine, Osnovna škola Stolac, Srednja škola Stolac, tj. od Centra grada do čvorišta kod restorana Sanpjero dana 18. 12. 2020.  godine (petak) od 08:00h do 11:00h.            

 

 

Molimo vas za razumijevanje!